Ota yhteyttä 050 363 0290

"Kotihoitoa, kotisairaanhoitoa ja kotisiivouksia vuoden jokaisena päivänä"

JoenOnnin 10-vuotiselta taipaleelta palautetta asiakkaalta:

"Minä näin JoenOnnin mainoksen Heilissä vuonna 2008. Päätin että otettaanpas talteen, jos joskus vaikka tulisin tarvitsemaan sitä tulevaisuudessa. Leikkasin irti ja laitoin pöytälaatikostoon. Myöhemmin samana vuonna äkillisen sairastumisen vuoksi tarvitsin kotiin kotiapua ja niinpä kaivoin laatikostosta mainoksen ja soitin. Seuraavana aamuna jo tuli hoitaja kotiin avustamaan minua. Muistan hyvin perustajapariskunnasta sairaanhoitaja miehen Jorman ystävällisyydestä.

Kuvailisin JoenOnnia yksinkertaisesti sanoilla luotettavaa, ystävällistä ja ammattimaista toimintaa. Muistan alkuajoilta hyvin ystävällisen nuoren parikymppisen lähihoitajan, joka tuli haastattelemaan minua ja kartoittamaan avuntarpeitani, hän oli iloinen ja helposti lähestyttävä. Niinpä koin oloni turvalliseksi ja kotoisaksi. Siitä lähtien olen viimeisen kymmenen vuotta kertonut JoenOnnista tutuille.

Aluksi minulla oli kolme kertaa viikossa ulkoilua hoitajan kanssa, mutta ajan saatossa olen tarvinnut lisää apua kotiin iän ja sairauksien myötä. Olen vertaillut myös palveluntuottajia ja kaupungin palveluita, mutta en saa kaupungilta samanlaista ja niin korkeaa ammattitaitoa kuin JoenOnnilta. JoenOnnissa hoitajat ovat hyviä työssään, ystävällisiä, asiakaspalveluhenkisiä ja ammattitaitoisia. Mielestä rekrytointiin on kiinnitetty huomiota ja työntekijöiden valinnoissa on onnistuttu.

Minun sukulaiseni haluaisivat minun muuttavan Mikkeliin, mutta sieltä en koe saavani samanlaista ja samantasoista palvelua. Aikoinani hyvinkin tarkasti olen Mikkelin seudun kotihoitoon perehtynyt omaiseni kautta.

Suosittelenkin siis omalta osaltani JoenOnnia kaikille kokeiluun vauvasta vaariin. "

Kiitos asiakkaalle tästä palautteesta!


Maksuvälineenä käyvät palvelusetelit (Joensuu, Kontiolahti ja Liperi), eurot ja maksusitoumukset.
Yksityisesti ostavalla on mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

Tietoa kotitalousvähennyksestä.

JoenOnni Oy

JoenOnni Oy tuottaa kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa sekä kotisiivouksia oheispalveluineen henkilökohtaisesti laaditun suunnitelman mukaan vuoden jokaisena päivänä. 

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö

Minut tavoittaa parhaiten *
   
 

Ajankohtaista

Rekrytointi

Yrityksemme on kiinnostunut innostuneista ja motivoituneista ammattilaisista. 

Jos sisäinen yrittäjyys kuvaa sinua hyvin ja olet innostunut ammattilainen ota yhteyttä ja tule reserviimme. 
Sijaisuuksista on tarvittaessa mahdollista myös saada vakinainen työpaikka sellaisen avautuessa.

Hae meille töihin