Ota yhteyttä 050 363 0290

JoenOnni Oy

JoenOnni Oy:n on perustettu vuonna 2008. Sen liikeideana on tarjota kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, turvapalveluita, kotisiivouksia, talonmiespalveluita ja niihin liittyviä oheispalveluja mm. hiusten leikkaamista asiakkaan kotona. JoenOnni Oy:n omistavat Timo ja Kalle Hartikainen.

Hoidamme kaikenikäisiä. Asiakkaitamme ovat lapset/ perheet, seniori- ikäiset (palveluseteleillä ja yksityisesti) ja kehitysvammaiset. Myymme hoitokodeille sairaanhoitajapalveluita. Olemme Siun Soten hyväksymä palvelusetelituottaja.

Yrityksemme toimii ISO 9001:2015 laatustandardin mukaisesti.

Henkilöstö

JoenOnni Oy:ssä työskentelee sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia (sairaanhoitajia, lähihoitajia ja oma jalkahoitaja). Työntekijöitämme koulutetaan vuosittain laaditun koulutussuunnitelman mukaisesti. Hoitajat suorittavat verkko-opintoina lääkeosaamisen perusteet viiden vuoden välein, sosiaali- ja terveysministeriön vaatimusten mukaisesti. Kaikilla hoitajilla on hygieniapassi. Kotisiivous työllistää kaksi siivousalan ammattilaista.

Arvot

JoenOnni Oy tuottaa kotihoitoa, kotisairaanhoitoa sekä kotisiivouksia yksilöllisesti asiakkaalle laaditun henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Kannattavalla toiminnalla voimme taata ammattitaitoiset hoitajat, jotka tuovat elämään lisää turvallisuutta. Toimiva yhteistyö sidosryhmien kesken takaa laadukkaan ja turvallisen hoidon asiakkaalle.

Keskeiset arvomme:

  • Asiakaslähtöisyys
  • Hoidon jatkuvuus
  • Kokemus
  • Luottamus

Ajankohtaista

Rekrytointi

Yrityksemme on kiinnostunut innostuneista ja motivoituneista ammattilaisista. 

Jos sisäinen yrittäjyys kuvaa sinua hyvin ja olet innostunut ammattilainen ota yhteyttä ja tule reserviimme. 
Sijaisuuksista on tarvittaessa mahdollista myös saada vakinainen työpaikka sellaisen avautuessa.

Hae meille töihin